Subaru modellprogram

fr. 309 900 kr

fr. 329 900 kr

XV

fr. 249 900 kr

fr. 224.900 kr

fr. 279 900 kr

BRZ

fr. 309 900 kr

ring  035-18 68 00

mejla    info@gpbil.se

Sedan mer än 30 år är 4-hjulsdrift Subarus främsta kännetecken. Alla Subaru är 4-hjulsdrivna. Inga spakar eller knappar. Äkta 4-hjulsdrift. Något som främst visar sig : När isfläcken dyker upp i kurvan, När vattenpölen var djupare än den såg ut, När det är lerigt och hästtransporten är kopplad efter bilen, eller när det bara är underbart att ha ett av världens bästa väggrepp.

Det är ingen slump att Subaru är ett av de större bilmärkena både i fjällen och nere i alperna. Subaru är idag den enda med Porsche som erbjuder boxermotor i sina bilar. I en boxermotor ligger cylindrarna ner istället för att stå upp. Det ger en kompakt motor med låg tyngdpunkt. Låg tyngdpunkt ger bättre väghållning.
4-hjulsdrift i kombination med boxermotor blir något av de roligaste att köra. En körupplevelse som inte tar lång tid att bli fast vid.

Utforska mer om...

Finansiering

Via DNB finans erbjuder vi dig som kund en möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.