Subaru modellprogram

OUTBACK

fr. 329.900:-

FORESTER

fr. 264.900:-

XV

fr. 219.900:-

LEVORG

fr. 299.900:-

WRX STI

fr. 399.900:-

BRZ

fr. 309.900:-

ÖPPET-HUS 23 - 24 SEPTEMBER
KL. 10 - 15

Varmt välkomna in till oss under öppethushelgen 23-24 september där Ni kommer att kunna ta del av massa nyheter och kampanjer hos Subaru. Nedan följer vad som kommer att visas under helgen.

NYA SUBARU XV ÄR HÄR

Nya Subaru XV visar framtiden för Subaru.
En helt ny bil byggd på en helt ny plattform.
Ett rejält lyft interiört, tystare, körgladare och med
förarassistanssystemet EyeSight som standard.

NYHETER INFÖR 2018

Forester modellår 2018
Nu med säkerhets- och förarassistanssystemet "EyeSight" som tillval.

Levorg modellår 2018
Ny look nytt lägsta pris.

WRX STI modellår 2018
Den sista modellen av sportbilsikonen som kommer till Sverige.
"Final Edition"

HÖSTKAMPANJ

Erbjudandet gäller Outback, Forester och XV årsmodell 2017 t o m 2017-10-31. 

Sedan mer än 30 år är 4-hjulsdrift Subarus främsta kännetecken. Alla Subaru är 4-hjulsdrivna. Inga spakar eller knappar. Äkta 4-hjulsdrift. Något som främst visar sig : När isfläcken dyker upp i kurvan, När vattenpölen var djupare än den såg ut, När det är lerigt och hästtransporten är kopplad efter bilen, eller när det bara är underbart att ha ett av världens bästa väggrepp.

Det är ingen slump att Subaru är ett av de större bilmärkena både i fjällen och nere i alperna. Subaru är idag den enda med Porsche som erbjuder boxermotor i sina bilar. I en boxermotor ligger cylindrarna ner istället för att stå upp. Det ger en kompakt motor med låg tyngdpunkt. Låg tyngdpunkt ger bättre väghållning.
4-hjulsdrift i kombination med boxermotor blir något av de roligaste att köra. En körupplevelse som inte tar lång tid att bli fast vid.

Utforska mer om...

Finansiering

Via DNB finans erbjuder vi dig som kund en möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.